20 martie 2018 – Logistică și transport multimodal

UE logo_enPe 20 martie 2018 va avea loc la Sofia, Bulgaria Conferința la nivel înalt privind transportul european de marfă multimodal – pentru o conectivitate mai bună a transportului.

Comisarul european pentru transport Violeta Bulc și ministrul bulgar al transporturilor, tehnologiei informației și comunicațiilor, Ivaylo Moskovski, invită miniștrii, membrii Parlamentului European și părțile interesate principale pentru o conferință la nivel înalt privind transportul multimodal de marfă european, care are loc în Palatul Național al Culturii la Sofia, la 20 martie 2018.

Evenimentul este organizat ca parte a Anului Multimodalității 2018, pe care comisarul Bulc l-a solicitat să promoveze funcționarea sectorului transporturilor ca pe un sistem complet integrat, utilizând mai bine capacitățile existente în toate modurile de transport și îmbunătățind eficiența lanțurilor logistice.

Se așteaptă să fie o mare oportunitate pentru părțile interesate de a împărtăși cunoștințele și experiența și de a discuta oportunitățile, nevoile și provocările pentru un sistem de transport multimodal unitar în Europa.

Înregistrarea si programul vor deveni disponibile in scurt timp. Informație de pe pagina web a Comisiei Europene

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj