Statistica mondială actuală a metrourilor complet automate

Metrou SiemensLiniile automate de metrou sunt o soluție dovedită pentru sistemele de metrou din întreaga lume. În iulie 2016, existau 55 de linii de metrou complet automatizate în 37 de orașe din întreaga lume, operând în total 803 km, cu o creștere de 14,2% în km față de cifrele din 2014.

Proiecția este că, până în 2025, vor funcționa 2.300 de linii automate de metrou. Acest raport oferă o imagine generală a automatizării metroului, care acoperă caracteristicile liniei, tendințele tehnologice, cota de piață a furnizorilor și evoluția estimată în viitor.

Avangarda metrourilor, liniile de metrou complet automatizate reprezintă o fereastră în viitorul tuturor sistemelor de metrou. Acest raport acoperă întregul domeniu al liniilor de metrou complet automatizate în operarea de transport public din lume. Analiza acestor linii emblematice, unele dintre ele în funcțiune de câteva decenii, oferă o oportunitate unică operatorilor, autorităților și furnizorilor din industrie de a înțelege mai bine evoluția viitoare a sistemelor de metrou.

La 3 ianuarie 2018, situația metrourilor automate era următoarea:

  • 996 km lungime rețea cu metrou automat
  • 62 de linii
  • 19 țări
  • 41 orașe

Sursa UITP si metroautomation, Foto Siemens

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj