20 iunie 2018, București, România, conferința EXPERT DAY

Expert day 2018Pe 20 iunie 2018 GMS intre orele 11:00 si 16:00, companiile germane RIBE, DRIESCHER, NKT si reprezentanța lor in Romania GMS, membri susținători ai AIFR, organizează conferința anuală EXPERT DAY, la EURO HOTELS GRIVITA, sala GRIVITA

In cei peste 16 ani aceasta conferință, a reușit să faciliteze strângerea relațiilor între specialiștii români din domeniul electrificării feroviare si furnizorii de tradiție germani, menționați mai sus.

Este o buna ocazie de a intra in legătura directa cu factori de decizie din cadru celor trei producători tradiționali germani de componente pentru electrificare cale ferata. RIBE, DRIESCHER si NKT activează pe piața românească prin GMS de aproximativ 20 de ani si aduc cu ei o experiența centenara la nivel european și nu numai.

Anul acesta conferința abordează pe lângă temele tehnice tradiționale si tema  GENERATION SHIFT – TRANSFERUL DE GENERATII, care ne preocupa pe toți si care se concretizează într-o datorie profesionala pe care o avem toți cei care activam de mulți ani in acest domeniu.

Înscrieri de participare se fac la email la office@g-m-s.ro sau telefon 0742277744.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj