15-17.11. 2018 Eveniment omagial „100 de ani de la înființarea Asociației Generale a Inginerilor din România, la Iași”

AGIR 100 aniAsociația Generală a Inginerilor din România – AGIR, prin Sucursala din Iași, și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, doresc să aducă în atenția publică rolul jucat de oraș în ceea ce privește înființarea, în anul Marii Uniri, 1918, a Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR).

Evenimentul Omagial intitulat „100 de ani de la înființarea Asociației Generale a Inginerilor din România – Iași, 1918” se va desfășura în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Iași prilejuite de Centenarul Marii Uniri, în data de 16 noiembrie 2018, în Aula Magna „Carmen Sylva” a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

La eveniment vor participa personalități ale vieții culturale și științifice, cadre didactice, cadre militare, studenți și elevi. Această întâlnire aniversară se va bucura de prezența unor ingineri din industrie, cercetare, proiectare și învățământ superior tehnic. De asemenea, sunt invitați la sărbătoare și reprezentanții filialelor AGIR din alte județe, membri ai altor asociații și fundații inginerești din țară.

Se va edita un volum omagial, intitulat „100 de ani de la înființarea Asociației Generale a Inginerilor din România – Iași, 1918”. Evenimentul va avea în program o serie de conferințe, alocuțiuni ale participanților și acordarea de medalii și diplome aniversare.

Mai multe detalii și programul evenimentului pot fi accesate pe pagina web agir.ro

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj