Leo Express reia serviciul pe ruta Praga – Cracovia

csm_tn_cz-leoexpress-flirt_02_bdb1610048Operatorul ceh cu acces liber la infrastructură, Leo Express va relua serviciul de la Praga la Cracovia în 30 noiembrie. Serviciul a fost lansat la 20 iulie, însă a fost suspendat și înlocuit cu servicii de transport cu autocarul din 9 octombrie, deoarece lucrările de inginerie pe secțiunea poloneză a traseului au provocat perioade extinse de călătorie.

Serviciul numai pentru week-end va dura de la 30 noiembrie până pe 7 ianuarie 2019 și apoi din nou de la 22 martie. De la începutul noului mers de tren al Polonei, pe 20 iunie, serviciul va fi zilnic.

“Reparațiile importante de infrastructură vor fi finalizate până în vară, iar trenurile noastre vor avea un traseu adecvat garantat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Leo Express, Emil Sedlařík, pe 9 noiembrie. “Vom putea oferi o legătură zilnică regulată pentru pasagerii noștri”. Sedlařík a declarat că primul operator privat care va fi certificat pentru a opera servicii de pasageri pe distanțe lungi în rețeaua poloneză ar fi operat deja un serviciu zilnic, dacă nu ar fi existat lucrările de inginerie.

Prelucrare si foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj