Cum arată depoul Străulești, terminalul multimodal și parcarea de tip “Park&Ride” de la capătul magistralei M4 de metrou

metrorex_park-ride-straulestiLa capătul magistralei 4 de metrou, la Străulești, autoritățile de la metrou au deschis luni terminalul multimodal de transport și o parcare de tip Park&Ride pentru călătorii care doresc să-și lase mașina acolo și să continue spre oraș cu un mijloc de transport în comun.

Terminalul multimodal are un regim de înălţime P+3 etaje, iar alcătuirea cuprinde un parcaj pentru 660 de autovehicule, sală de aşteptare pentru călătorii transportului public orăşenesc şi interurban, precum şi autogară cu 11 locuri de parcare. Prețul parcării este de 1 leu pe oră.

Construcţia Depoului şi Terminalului Multimodal Străuleşti a fost finanţată de la bugetul de stat, iar costul a fost de aproximativ 363 de milioane de lei cu TVA, inclusiv amenajările de suprafaţă, transmite Metrorex într-un comunicat.

Puteți urmări aici o prezentare video a terminalul multimodal, parcarea de tip Park&Ride și Depoul Străulești – Magistrala 4 de metrou.

Mai multe detalii în articolul scris de Victor Cozmei publicat pe pagina web hotnews.ro, foto metrorex

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj