A X-a ediție INFRATRANS

Infra Trans 2015 - ITS EVENTS-370Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR și Club Feroviar, cu sprijinul CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, METROREX, AFER, CENAFER și Asociația Industriei Feroviare – AIF organizează în zilele de 4 și 5 iunie la Bucureşti, sub patronajul Ministerului Transporturilor, expoziţia cu participare internaţională, cu tema “Spre o cale ferată competitivă“.

Organizat pentru prima dată în anul 2002 și ajuns astăzi la a X-a ediție, INFRATRANS® reprezintă una din expozițiile feroviare de renume din Europa de Est, cu o reputație bine stabilită de a atrage factori de decizie și manageri de nivel înalt.

Evenimentul va permite companiilor şi societăţilor feroviare din România şi Europa să își prezinte proiectele din domeniu, cu scopul realizării unui transport integrat prin utilizarea soluțiilor moderne. De asemenea, în cadrul expoziţiei INFRATRANS® 2019, firmele producătoare şi furnizoare din domeniul feroviar îşi vor expune şi vor prezenta cele mai noi produse şi tehnologii.

Evenimentul va aborda realizările în domeniu din:

  • infrastructura feroviară (construcții CF, ETCS, GSM-R)
  • material rulant
  • centre de transport intermodal
  • transport verde
  • logistică

Partenerii de dialog vor fi reprezentați de administratorii de infrastructură feroviară, operatorii de transport feroviar şi urban, de companiile din industria feroviară, logistică, de clienții căii ferate.

Sunt invitate să participe peste 1.000 de persoane, factori de decizie şi influențat ori din domeniul elaborării şi implementării de politici investiționale privind dezvoltarea infrastructurii feroviare, transportului feroviar de marfă şi călători, transportului public, investitori instituționali şi privați, ingineri din diverse activități și domenii feroviare (întreținere, operare, proiectare, construcții, învățământ).

Uniunea Asociațiilor Europene ale Inginerilor Feroviari – UEEIV, la care AIFR este membru fondator, va include evenimentul în agenda sa pentru anul 2019 şi intenționează să invite pentru a participa, alături de firme de renume din Europa, personalități ale Uniunii Europene din domeniul transportului feroviar.

Deschiderea ediției a X-a a evenimentul INFRATRANS® 2019 va avea loc în 4 iunie la ora 10: 00, în Stația CFR București Nord.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj