Siemens livrează trenuri regionale suplimentare către Căile Ferate Federale Austriece

Siemens liefert weitere Regionalzüge an Österreichische Bundesbahnen / Siemens delivers additional regional trains to Austrian Federal RailwaysCăile ferate federale austriece (ÖBB) au comandat încă 24 de trenuri regionale Desiro ML de la Siemens, aducând numărul total de trenuri comandate la 189. Livrarea noilor trenuri, care va funcționa sub numele “Cityjet”, este programată să înceapă în vara anului 2020. Trenurile electrice cu trei vagoane vor fi utilizate ca trenuri regionale (S-Bahn) în estul Austriei. Trenurile vor fi produse la fabricile Siemens Mobility din Krefeld, Germania și Graz, Austria, iar asamblarea finală va avea loc la fabrica de servicii tehnice ÖBB din Jedlersdorf, Austria.

“Cityjet garantează o experiență de călătorie confortabilă pe întreg teritoriul Austriei Flexibilitatea trenului oferă o gamă largă de aplicații Desiro ML poate fi, de exemplu, transformată în tehnologie hibridă și, prin urmare, poate fi utilizată și în viitor pe liniile ferate neelectrificate” a declarat Sabrina Soussan, CEO al Siemens Mobility.

Siemens liefert weitere Regionalzüge an Österreichische Bundesbahnen / Siemens delivers additional regional trains to Austrian Federal RailwaysVariabila trenurilor, peisaj de ședere, podea joasă și spațiul de intrare și trecere proiectat generos oferă confort și comoditate convenabilă călătorilor, precum și aproximativ 22% mai multe locuri în comparație cu trenurile aflate în prezent în funcțiune. Fiecare scaun este echipat cu o lampă de citit, o priză electrică și o masă de laptop pliabilă. Scaunele au suprafețe de așezare reglabile, tetiere ergonomice și cotiere. Trenul are o lungime de 75 de metri, are o viteză maximă de 160 km / h, precum și o accelerație mai puternică.

În ceea ce privește accesibilitatea, trenul stabilește noi standarde, cu uși largi și zone de intrare, spații deschise și silențioase de tranziție și culori contrastante mai puternice pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Intrările confortabile cu podea joasă asigură un acces ușor fără rampe la toate platformele din stații de 550 de milimetri, chiar și pentru utilizatorii de scaune cu rotile și pasagerii cu cărucioare pentru copii sau biciclete. La platformele inferioare ale stațiilor din regiune, pe fiecare parte a trenului sunt prevăzute trepte de alunecare și un ascensor. Trenurile S-Bahn au șase uși pe fiecare parte.

Sursa siemens.com

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj