Talgo va furniza șase trenuri de lung parcurs la Căile Ferate Egiptene

Talgo_cohes_HD1Căile Ferate Naționale egiptene (ENR) au acordat companiei Talgo un contract pentru furnizarea și întreținerea a șase trenuri de ultimă oră pentru servicii de lungă distanță pentru o sumă de aproape 158 milioane de euro.

Unitățile, compuse dintr-o locomotivă diesel-electrică, un vagon tehnic și 14 vagoane, vor asigura servicii pe ruta care leagă orașele Alexandria din Marea Mediterană de capitala Cairo și de orașul Aswan. Contractul include întreținerea integrală a unităților timp de cel puțin opt ani.

Trenurile noi, care vor fi operate la o viteză maximă comercială de 160 km/h, vor avea o capacitate de 492 de pasageri repartizați între prima și a doua clasă, o cafenea și spații special concepute pentru călătorii cu mobilitate redusă.

Interiorul vehiculelor a fost proiectat pe baza experienței la trenurile de lung parcurs și în servicii de confort, cum ar fi cele furnizate pentru linia de mare viteză Mecca-Medina din Arabia Saudită, cu climatizare interioară pentru temperaturi extreme, Wi-Fi și sisteme de informare și divertisment cu ecrane LED în fiecare dintre locurile din clasa întâi.

Prelucrare după spanishrailwaynews

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj