Infratrans ExpoOrganizat pentru prima dată în anul 2002 și ajuns astăzi la a X-a ediție, INFRATRANS® reprezintă una din expozițiile feroviare de renume din Europa de Est, cu o reputație bine stabilită de a atrage factori de decizie și manageri de nivel înalt. În cadrul evenimentului companiile din țară și din străinătate își vor putea face cunoscute portofoliul de produse, servicii și tehnologii, acțiunile întreprinse în domeniu, vor putea realiza noi conexiuni de afaceri și să își extindă rețeaua de client și parteneri.

INFRATRANS® se desfășoară sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor în perioada 4 – 5 iunie, în stația CFR București Nord, și este organizat de AIFR și Club Feroviar cu sprijinul: CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, AFER, AIF, Metrorex, STB SA și AGIR.

INFRATRANS® este un eveniment business-to-business structurat în jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente și componente, operatorilor de transport feroviar public.

Acest eveniment permite schimbul de informații între reprezentanții companiilor expozante și autoritățile feroviare regionale și naționale, specialiști, cadre universitare și studenți. Sunt așteptați să participe reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, autorităților și operatorilor feroviari din Romania, operatorii privați de transport feroviar, reprezentanți ai instituțiilor feroviare internaționale.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 10,00, iar programul de vizitare este: Ziua 1:  11,00 – 17,00;  Ziua 2: 10,00 – 17,00

Mai multe detalii pe pagina evenimentului infratrans.ro