02 iulie 2019, București, România, conferința EXPERT DAY

logo expert dayPe 02 iulie 2019 între orele 11:00 si 16:00, companiile germane RIBE, DRIESCHER, ELCOWIRE RAIL si reprezentanța lor in Romania GMS, membri susținători ai AIFR, organizează conferința anuală EXPERT DAY, la EURO HOTELS GRIVITA, sala GRIVITA

În cei peste 17 ani această conferință, a reușit să faciliteze strângerea relațiilor între specialiștii români din domeniul electrificării feroviare, de metrou și furnizorii de tradiție germani, menționați mai sus.

Este o bună ocazie de a intra în legătură directă cu factori de decizie din cadru celor trei producători tradiționali germani de componente pentru electrificare cale ferată. RIBE, DRIESCHER și ELCOWIRE RAIL activează pe piața românească prin GMS de aproximativ 21 de ani și aduc cu ei o experiență centenară la nivel european și nu numai.

Vor face prezentări Domnii Dr. Andreas OLBRICH, și Mircea OPINCARIU (RIBE/GMS), Christoph DRIESCHER și Christian VETTER (DRIESCHER), Hans Joachim GRIMM și Rick SCHULZ (ELCOWIRE RAIL), Claudiu SOLEA (GMS).

În afara prezentărilor menționate, va fi oferită posibilitatea de networking cu o gamă largă de participanți, operatori energetici și de cale ferată, consultanți, proiectanți, reprezentanți ai organismelor de reglementare, societăți de construcții etc..

Înscrieri de participare se pot face, până pe 26.06.2019 la email la office@g-m-s.ro, sau telefon 0742 277 744.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj