Extinderea legăturilor feroviare aeroportului din Moscova Sheremetyevo este în curs de derulare

rusia-conexiune aeroportRUSIA: Calea Ferată din Rusia(RZD) a început construcția unei legături feroviare pentru a deservi terminalele B și C în complexul terminalului nordic al aeroportului din Moscova Sheremetyevo.

Prima etapă, care urmează să fie finalizată în anul 2022, include o linie de 3 km, în cea mai mare parte, cu linie dublă de la stația Sheremetyevo-2 existentă din complexul terminalului sudic până la o nouă stație Sheremetyevo-1, care va avea trei căi de rulare și două peroane. Un serviciu de transfer va conecta cele două stații la fiecare 15 minute.

În a doua etapă, va fi construită o linie care va conecta complexul terminalului nordic la Sheremetyevskaya pe linia Moscova – Savyolovo, mărind linia existentă până la Sheremetyevo-2, care este folosită exclusiv de trenurile Aeroexpress.

Proiectul costă 11,8 miliarde de ruble. După finalizare, va exista capacitatea de a opera 32 de trenuri pe fiecare zi pe terminalul sud și 40 la terminalul nord.

Lucrările de construcție sunt aliniate modernizării liniei Moscova – Savyolovo ca parte a proiectului feroviar suburban al Diametrului Central al Moscovei.

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj