În 2020 vor începe lucrările de construcție a Tunelului Feroviar Sepolia din Atena

Sepolia_tunelLucrările de construcție pentru Tunelul Feroviar Sepolia, cel mai important proiect feroviar în prezent în Regiunea Attica, vor începe la începutul anului 2020, după cum indică totul, potrivit ypodomes.com.

Ministrul grec al infrastructurii și transporturilor, domnul Kostas Karamanlis s-a referit la acest proiect important în timpul prezentării noilor administrații OSE și ERGOSE, spunând că aceasta este una dintre prioritățile sale principale. Bazat pe informații sigure ale ypodomes.com, șantierul a fost ocupat în totalitatea sa și sunt în curs de desfășurare lucrări preliminare pentru ocolirea rețelelor de utilități.

Cu toate acestea, după cum se menționează, specificațiile tehnice care vor permite derularea proiectului sunt încă în curs, deoarece a existat o cerere pentru încheierea întâi a sezonului turistic. Conform aceleași surse, linia va fi încredințată unui consorțiu (adică INTRAKAT-SIDIRODROMIKA ERGA) în octombrie. Chiar dacă proiectul a fost semnat din noiembrie 2018, până acum nu s-a făcut prea mult din cauza particularității proiectelor și a necesității de a menține linia cu 2 căi operaționale. O prelungire de 8 luni a fost deja aprobată în programul proiectului.

Presupunând că linia va fi dată în timp, va dura aproximativ 2,5 luni pentru ca linia să devină bidirecțională și să servească ambele direcții. La începutul noului an, șantierul va fi complet dezvoltat, iar după finalizarea lucrărilor de ocolire, vor începe lucrările pentru primul tunel cu două căi. Marea provocare din perioada de construcție va fi operarea unei singure linii care va deservi tot traficul feroviar, în toate direcțiile. În perioada de vârf a construcției, 300 de oameni sunt așteptați să lucreze în proiect.

Sursa tornosnews.gr

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj