conferinta CFPe 3 și 4 iunie va avea loc la Galați Conferința de Infrastructură organizată de Club Feroviar. Evenimentul se înscrie în tradiția Club Feroviar de a organiza câte o conferință anuală cu tematica Infrastructura Feroviară și Material Rulant.

Proiectele de construcție sau modernizare a infrastructurii feroviare au fost abundente în anii trecuți. Țări precum România, Ungaria, Polonia, Serbia, Cehia au derulat ample proiecte în acest sens, au semnat contracte cu valori semnificative, Comisia Europeana, la rândul său, semnând cofinanțarea pentru majoritatea acestor proiecte.

Conferința de la Galați aduce la aceeași masă a discuțiilor atât administratori de infrastructura feroviară, cât și companii care execută lucrări de infrastructură feroviară.

Principalele subiecte supuse dezbaterii sunt:

  • Finanțarea proiectelor feroviare din România
  • Prioritizarea investițiilor feroviare
  • Digitalizarea – un nou avantaj pentru căi ferate moderne
  • Conectivitatea feroviară, inspirată de tehnologii

Evenimentul se va desfășura în două zile:

  • Ziua 1 – sesiuni de discuții, privind Conectivitatea transfrontalieră în Estul Uniunii Europene si Investiții în infrastructură – stadiul actual și perspective
  • Ziua 2 – Vizite tehnice la Port – bazinul nou și Autobaza Transurb Galați.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

NOTA Club Feroviar privind amânarea conferinței

Club Feroviar a pus si va pune intotdeauna pe primul loc sanatatea si siguranta participantilor si a partilor implicate in organizarea evenimentelor sale, de aceea am luat decizia de a amana evenimentul, Conferinta Club Feroviar – Infrastructura, pentru perioada 3 – 4 iunie la Galati.

Avem convingerea ca aceasta decizie este corecta pentru toti cei implicati si apreciem intelegerea si sprijinul dumneavoastra.