Au fost semnate actele adiționale la contractele de servicii publice în transportul feroviar public de călători pe anul 2020

arf.gov_.roAutoritatea pentru Reformă Feroviară, denumită în continuare ARF, informează că au fost semnate actele adiționale la contractele de servicii publice încheiate cu operatorii de transport feroviar: SNTFC ”CFR- Călători” SA, SC “Interregional Călători” SRL, SC „Softrans” SRL, SC „Transferoviar Călători” SA, „Astra Trans Carpatic” S.R.L. și S.C. “Regio Călători” S.R.L., aprobate prin Hotărârea nr. 146/2020 pentru aprobarea contractelor de servicii publice pentru perioada 2020 – 31 decembrie 2021 în transportul feroviar public de călători.

Menționăm că în luna aprilie 2020 s-a efectuat rectificarea bugetară, fapt ce a permis corelarea unor elemente prevăzute în contratele de servicii publice cu prevederi incluse în Ordonanța de Guvern nr. 50/2020, în vederea atenuării efectului nefast produs la nivelul transportului feroviar de călători de virusul COVID-19.

Detalii privind actele adiționale la contractele de servicii publice vor fi disponibile pe pagina web a Autorității pentru Reformă Feroviară: secțiunea Contracte de servicii publice (CSP) OTF 2020 – 2021. Acestea sunt:

Comunicat de presă ARF

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj