tn_de-innotrans-aerial-pic-messeberlinTârgul InnoTrans va avea loc de acum la intervalul regulat de doi ani al evenimentului, în perioada 20-23 septembrie 2022.

Patru zile din septembrie în care lumea tehnologiei transportului feroviar se întâlnește pentru a face schimb de idei și opinii: târgul comercial cu 3.062 de expozanți în 42 de săli de expoziție și expoziție în aer liber este completat de un program de sprijin la nivel înalt.

Evenimentul de start este Ceremonia de deschidere cu peste 1.000 de invitați din comunitățile de afaceri, politice și media.

Convenția InnoTrans include forumuri de dialog, precum și prezentări ale expozanților la Speakers’ Corner, care au avut loc în ultima zi a spectacolului.

InnoTrans este cel mai important târg internațional de tehnologie de transport și are loc la fiecare doi ani la Berlin. Subdivizată în cele cinci segmente de târg Tehnologie Feroviară, Infrastructură Feroviară, Transport Public, Interioare și Construcție de tuneluri, InnoTrans ocupă toate cele 42 de săli disponibile la Centrul Expozițional din Berlin. Convenția InnoTrans, programul de susținere la nivel înalt al evenimentului, completează târgul comercial și va fi transmis în direct.

InnoTrans 2018 (așa cum se cunoaște ediția din anul 2020 nu a mai avut loc din cauza stării epidemice – Covid 19) a atras 3.062 de expozanți din 61 de țări și 153.421 de vizitatori din 149 de țări. Una dintre cele mai importante caracteristici ale evenimentului este prezentarea de material rulant nou pe 3 km de cale ferată la expoziția din Berlin.

Detalii privind Innotrans 2022 le gasiți pe pe pagina evenimentului.