Siemens Mobility primit contractul de revizii tip IS 600 pentru trenurile ICE 4

Siemens mobility_contract _intretinere_dbDeutsche Bahn (DB) a atribuit firmei Siemens Mobility un contract pentru revizia tip IS 600 a 40 de trenuri electrice din seria 412 ICE 4. Aceasta este cea mai mare comandă de service acordată vreodată firmei Siemens Mobility de Deutsche Bahn. Contractul include, de asemenea, o opțiune pentru revizia a 50 de trenuri suplimentare din seria 412. Sunt necesare revizii tip IS 600 pentru noile trenuri de mare viteză operate de Deutsche Bahn atunci când au atins un kilometraj de 1,65 milioane de kilometri. Lucrările vor fi efectuate începând cu mijlocul anului 2021 în zona de servicii „Expert House” a Centrului de testare și validare a Siemens Mobility din Wegberg-Wildenrath, în statul Renania de Nord-Westfalia, Germania.

„ICE 4 este coloana vertebrală a operațiunilor feroviare principale ale DB. În calitate de partener de service al DB, vom aduce o contribuție decisivă la garantarea disponibilității și funcționării parcului de trenuri ICE 4 și asigurarea performanței durabile a acestuia pe întreg ciclul de viață”, a declarat Johannes Emmelheinz, CEO Customer Service la Siemens Mobility.

Ca parte a reviziei IS 600, Siemens Mobility va inspecta sistemele centrale și componentele trenurilor ICE 4 și va desfășura activități de întreținere conform planificării. Lucrările de întreținere vor acoperi, printre altele, ușile, sistemele de spălare a parbrizului, cuplele, boghiurile motare și nemotoare, precum și pantografele, sistemul de comandă al trenului și frânele. Lucrările de întreținere în interiorul trenului vor include sisteme de alarmă împotriva incendiilor, sisteme de informare a călătorilor, echipamente de bistro și facilități sanitare. În plus, seturile de roți vor fi schimbate la toate trenurile.

Deutsche Bahn a comandat un total de 137 de trenuri ICE 4 de la Siemens Mobility în mai 2011. Un nou tren ICE 4 se alătură în prezent parcului principal a DB la fiecare trei săptămâni. Până în decembrie anul trecut, Siemens Mobility a livrat 65 de trenuri ICE 4 comandate către Deutsche Bahn. Primele trenuri din această serie funcționează din anul 2016.

Prelucrrare și foto după SIEMENS

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj