Dellner Couplers achiziționează afacerile CAF Miira Couplers și își întărește poziția de lider de piață a sistemelor de cuplare a trenului

Dellner_couplersDellner Couplers AB a semnat un acord cu CAF, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles, S.A., în cadrul căruia Dellner va achiziționa afacerile CAF Miira Couplers. Dellner va prelua portofoliul complet de cuple Miira și va prelua producția Miira de restante cu comenzi curente. Achiziția include, de asemenea, un acord între Dellner și CAF pentru aprovizionare pe termen lung de noi vânzări și servicii post-vânzare.

Dellner Couplers are mai mult de 80 de ani de experiență în fabricarea și furnizarea de cuple și servicii post-vânzare, împreună cu sediul central în Suedia, 22 de filiale din întreaga lume și peste 1200 de angajați la nivel global.

Această achiziție va asigura creșterea continuă a Dellner Coupler pe piața cuplelor și va adăuga alte produse valoroase în portofoliul său, care include și interccomunicațiile, amortizoarele și sisteme de management a energiei de impact.

Prelucrare și foto după Dellner Couplers

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj