Două contracte de servicii în Suedia pentru CAF

CAF_operator suedez_intretinereOperatorul suedez de transport feroviar, SJ, a atribuit Euromaint Rail AB, o filială a grupului CAF, două contracte de servicii în valoare totală de peste 100 milioane EURO

Filiala Grupului CAF va furniza servicii de întreținere timp de 12 ani pentru parcul de rame care circulă pe liniile Krösatågen și Kustpilen, care deservesc zona sudului Suediei, în special regiunile Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge, Halland și Skåne și care din decembrie 2021 va fi operat de SJ.

De asemenea, filiala se va ocupa de întreținerea noilor unități pe care CAF le va furniza în curând în baza contractului pentru furnizarea a 28 de rame noi, 20 de rame electrice și 8 rame bimod biodiesel-electrice, către compania AB Transitio, care va închiria către regiunile care operează serviciul pe liniile Krösatågen și Kustpilen. Activitățile de întreținere sunt programate să înceapă în luna decembrie și vor fi desfășurate la atelierele din Nässjö și Kalmar.

Modernizare SJ a selectat, de asemenea, Euromaint pentru a remodela un total de 57 de vagoane de dormit din seria BC4, WL1, WL4 și WL6 – cu această lucrare planificată să fie efectuată la atelierul pe care Euromaint îl deține în orașul suedez Örebro. Lucrările de modernizare a acestor vehicule vor începe în august 2021 și vor continua până în februarie 2025.

Prelucrare și foto după Via Libre

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj