16-18 Noiembrie, Budapesta, Ungaria – INNORAIL 2021

innorail 2021InnoRail Budapest, constă dintr-o serie de conferințe profesionale pentru industria feroviară și este organizată la Budapesta o dată la doi ani. Conferința a fost denumită de profesioniști maghiari angajați în transportul feroviar cu scopul de a gândi împreună la prezentul transportului feroviar, pentru a stimula dezvoltarea acestuia în viitor.

Se poate afirma cu adevărat că acest eveniment care creează tradiții și-a atins obiectivul și a creat un veritabil forum pentru schimbul de opinii între diferite domenii profesionale, pentru discutarea problemelor practice și pentru prezentarea de noi dezvoltări, instrumente și metode inovatoare.

Crearea unei rețele feroviare sigure, moderne și integrate care poate face transportul feroviar mai competitiv rămâne una dintre cele mai înalte priorități ale Uniunii Europene. Dezvoltarea infrastructurii feroviare progresează și în Ungaria, într-un ritm nemaivăzut cu mult timp înainte. Putem asista la o adevărată schimbare de generație în șine, sisteme de control al trenurilor și vehicule deopotrivă.

Deoarece creșterea utilizării căilor ferate implică sarcini suplimentare pentru profesioniștii feroviari din întreaga Europă, sunt necesare eforturi suplimentare de dezvoltare competitivă în industrie, o industrie care este prietenoasă cu mediul, care reduce sarcina pe drumurile publice și oferă coloana vertebrală a transportului comunitar. Aceste obiective sunt susținute de sume de fonduri nemaivăzute până acum.

Mai multe informaţii puteți găsi pe pagina evenimentului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj