logo_cafCAF, liderul multinațional spaniol în proiectarea și implementarea sistemelor de mobilitate cuprinzătoare, a încredințat recent Société Générale să acționeze în calitate de bancăi emitentă a unei facilitati de garanție ecologică de 107,9 milioane de EURO, care va fi utilizată pentru furnizarea de rame electrice pentru un proiect de transport feroviar interurban de călători cu zero emisii directe.

Contractul cu SNCF Voyageurs prevede furnizarea a 28 de rame electrice pentru Axele Paris – Toulouse și Paris – Clermont-Ferrand și cu o opțiune suplimentară de 75 de unități. Ramele vor fi 100% electrice și se intenționează să intre în vigoare progresiv începând cu 2024. Acest proiect este finanțat de Direction Générale des Infrastructures, des Transports et de la Mer (DGITM), din cadrul Ministerului francez al Tranziției Ecologice.

CAF este un lider global de echipamente feroviare care operează în peste 40 de țări, oferind una dintre cele mai cuprinzătoare și flexibile game de produse de pe piețele feroviare, cum ar fi material rulant, componente, infrastructură, semnalizare și servicii. Acest contract este un pas suplimentar în angajamentul companiei față de o tranziție energetică durabilă.

Prelucrare după CAF