22-25 august 2022 Railways 2022În prezent, intenționăm să găzduim Railway Technology 2022 la fața locului în Montpellier, Franța, în perioada 22-25 august 2022, pentru a facilita cel mai bine crearea de rețele și învățarea în persoană.

Pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor participanților la conferință, Elsevier necesită o dovadă a vaccinării împotriva Covid-19 sau un test negativ al fluxului lateral (luat sub supravegherea profesioniștilor din domeniul sănătății autorizați, în termen de 48 de ore) pentru a fi eligibil să participe. Acest lucru va fi cuplat cu purtarea măștii pe toată durata conferinței.

Căile ferate au jucat întotdeauna un rol semnificativ în dezvoltarea capacităților societății de a crea bogăție. Căile romane timpurii, căile ferate cu abur în timpul revoluției industriale și căile ferate electrice de la sfârșitul secolului al XIX-lea și al XX-lea sunt doar câteva dintre sistemele feroviare care au jucat un rol vital în dezvoltarea infrastructurii din trecut.

Căutarea unui mijloc de transport rapid, fiabil și rentabil, care să prezinte o eficiență energetică mai bună și un impact mai mic asupra mediului a dus la un interes reînnoit și o dezvoltare rapidă în tehnologia feroviară. Ca urmare a succesului multor sesiuni speciale privind tehnologia feroviară, desfășurate în ultimii ani în seria Civil-Comp Conference, a fost creată o nouă serie de conferințe în 2012. Prima conferință a avut loc în: Las Palmas de Gran Canaria în 2012; al doilea la Ajaccio, Corsica, în 2014; al treilea în Cagliari, Sardinia în 2016; iar al patrulea la Sitges, Barcelona în 2018.

Temele pentru această conferință vor include (dar nu se limitează la):

  • Material rulant
  • Infrastructură
  • Energie și mediu
  • Semnalizare și comunicare
  • Exploatare
  • Strategii și economie
  • Tehnologii emergente

Informații suplimentare se pot obție pe site-ul conferinței RAILWAYS 2022