SRCF Iași a deschis ofertele pentru ”Quick Wins”

CFR_logo_nouCompania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că joi, 11 august 2022, Sucursala Regională de Căi Ferate Iași a deschis ofertele depuse la procedura de licitație publică pentru ”Proiecte tip Quick Wins – Lucrări de eliminare a restricțiilor de viteză pentru reabilitarea parametrilor tehnici ai suprastructurii căii”, pe linia 600 Tecuci – Iași (firul II).

În cadrul procedurii, un singur agent economic – SC NESS PROIECT EUROPE SRL- a depus ofertă lucrările tip Quick Wins, pe o lungime de 42 km CF, de pe intervalul de stații Tutova – Munteni, km 286+163 – 328+000 (firul II), aferent liniei 600 Tecuci – Iași

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de167.456.708,77 RON, fără TVA.

Finanțarea este prevăzută în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), conform Tabelului 25 Costul pentru proiectele de tip Quick Wins finanțate prin PNRR, OUG nr. 124/2021, Legea Bugetului de Stat nr. 317/2021 și HG nr. 209/2022.

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii și realizarea căii fără joante.

Principalele beneficii rezultate în urma lucrărilor sunt: eliminarea restricțiilor și a limitărilor de viteză, eliminarea costurilor cauzate de restricții/limitări, creșterea eficienței activității de operare, diminuarea efectelor adverse asupra mediului, readucerea stării tehnice a liniei la parametrii proiectați și maximizarea gradului de siguranță.

Comunicat de presă CNCF ”CFR” S.A.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj