Avertizări tehnice de protecţie pentru a securiza șantierele de construcții.

Model sistem linie inchisa_rAvertizări tehnice de protecţie pentru a securiza șantierele de construcții. Derivarea posibilităților de creștere a siguranței șantierelor de cale ferată fără cerințe suplimentare pentru personalul care operează instalaţiile de centralizare.

În timpul aplicării măsurilor specifice construcției și întreținerii infrastructurii feroviare, sunt necesare manevre de exploatare în instalația de centralizare (Stw) pentru a preveni admiterea neintenționată a unei deplasări pe linie închisă. În special la măsurile pentru lucrări de întreținere mici și de termen scurt, tot, apar situaţii periculoase.

Motivele care le cauzează nu sunt doar acțiunile incorecte, în care măsurile operaționale au fost aplicate greșit din cauza interpretării greșite sau atribuirii incorecte a modalităților de blocare, ci și a unor probleme de comunicare.

Articol de faţă arată ce proceduri tehnice pot crește siguranța oamenilor de pe linie fără a pune o presiune suplimentară asupra personalului ce operează instalația de centralizare.

Traducere din revista EI-Der EISENBAHN INGENIEUR nr. 7 / 2022, pag 52-55 Autori: Felix Heizler / Hendrik Ammoser / Jannis Brack, asigurată de Dipl. Ing. Dan FULEA Șef Centru AIFR Brașov, poate fi accesată aici.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj