17 martie 2017, 35 ani de la înființarea Secției/Centrului de electrificare Sighișoara

Drezina_Pantograf_Model_NouSucursala IFTE Brașov în colaborarea cu Filiala AIFR Brașov și cu Centrul de Electrificare Sighișoara au hotărât să aniverseze cei 35 de ani trecuți de la înființarea acestei subunități.

Calendaristic aniversarea ar fi trebuit organizata în 2016, dar pentru ca recepția lucrarilor  de electrificare pe tronsonul  Sighișoara Blaj aflat în reabilitare au consumat  rezervele de timp liber și disponibilitatea pentru o astfel de manifestare, aceasta s-a decalat pentru ziua de vineri 17 martie 2017. Aniversarea în 2017 a mai avut și o altă motivație și anume ca DEF Sighișara a început activitatea în 13 ianuarie 1982.

Această aniversare vrea să continue acțiunile aniversare anterioare ce au avut loc cu ocazia trecerii a 25 și respectiv 30 de ani de la înființare.

Aniversarea a devenit deja vizibilă prin montarea a două panouri aniversare și va fi completata prin editarea unei reviste aniversare care prezintă istoria înființării acestei unități și unele aspecte interesante din existența ei.

Anivesarea va avea loc în spațiile fostului Club CFR Sighișoara unde s-au derulat cele mai importante evenimente cu aspect de sărbătoare pentru angajații CE Sighișoara.

Se estimează că la această aniversare vor participa angajați , pensionari și invitați ai centrului și ai unităților vecine și din mediul feroviar în număr de cca 70.

Detalii despre aniversare se pot obține de la Sucursala IFTE Brașov, de la conducerea CE Sighișoara și de la Filiala Brașov a AIFR.

Fulea Dan, Președinte filială AIFR Brașov, Foto: Pagina web Electrificare CFR SA

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj