summit-banner2017Pe 3 si 4 octombrie 2017 Club Feroviar și Railway Pro organizează la București Conferința cu tema “Implicarea mediului de afaceri in dezvoltarea unei piețe feroviare eficiente” este completată de o expoziție de tehnică și echipamente, care oferă posibilitatea de a vă prezenta produsele și serviciile în fața unui public specializat și de a întâlni persoane cheie care acționează pe piața feroviară.

Railway PRO Investment Summit 2017 este evenimentul reprezentativ al Club Feroviar. Evenimentul a reunit în fiecare an sute de jucători de pe piața de transport feroviar, reprezentând o inovare în domeniul comunicării pentru piața feroviară.

Expoziția, care va avea loc in cadrul Summit-ului de Investiții Railway PRO va oferi companiilor șansa de a-si prezenta cele mai recente proiecte si inovații in fata unui public specializat compus din sute de lideri si jucători cheie care activează pe piața feroviara internațională.

Mai mute detalii privind evenimentul, programul acestuia, participanții etc. le puteți vedea pe pagina web a evenimentului