Premiile AGIR pentru 2016

Ieri, joi 14 septembrie 2017 a avut loc la Sediul AGIR, din Calea Victoriei 118, festivitatea de înmânare a premiilor AGIR pentru anul 2016.

Mihai MihaitaCu aceasta ocazie domnul EurIng Dr.ing.dipl.DHC Mihai Mihăiță (pe care îl felicităm si cu ocazia aniversării onorabilei vârste de 87 ani in momentul înmânării premiilor), Președintele AGIR a înmânat premiile pentru 2016 pentru:

  • Ingineria transporturilor – Locomotiva Electrica cu acumulatori (LEA). Produsul s-a realizat de către Romania Euroest Constanta, in parteneriat cu INDA, Craiova (sistemul de tracțiune electrică, frânarea electrici cu recuperare si sistemul de încărcare baterii), Integral Consulting R&D București (sistemul de telecomandă, integrarea calculator de bord, echipamente de frână si alte echipamente in schema electrici si pneumatică), RRR Reșița Reductoare SA (reductorul), TEHNOIND (Motorul electric de tracțiune) si cu colaborarea specialiștilor beneficiarului – ArcelorMITTAL Galați. Mai multe detalii le puteți accesa aici.
  • Ingineria construcțiilor de mașini – Echipament pentru aeronave
  • Ingineria construcțiilor civile si industriale – 3 premii
  • Ingineria resurselor naturale si energiei – Monografia “Mineritul in contextul dezvoltării durabile a României”

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj