Controlul feroviar al Bombardier INTERFLO 450 a fost aprobat pentru programul de modernizare a transportului feroviar suedez

BombardierSUEDIA – Soluția de control feroviar Bombardier INTERFLO 450 a primit aprobarea oficială pentru operarea în Suedia. Omologarea de tip acordată de Administrația Transporturilor din Suedia, Trafikverket și Agenția Suedeză pentru Transporturi, Transportstyrsen, deschide ușa pentru sistemul de semnalizare de mare capacitate al Bombardier, care urmează să fie pus în aplicare ca parte a programului Suediei de modernizare a întregii rețele feroviare de 11000 km.

Thore Sekkenes, Managing Director, Bombardier Transportation Sweden, a comentat: “Rădăcinile noastre suedeze adânci ne fac chiar mai mândri să continuăm să oferim cea mai recentă tehnologie feroviară digitală pentru a ajuta Suedia să țină pasul cu creșterea cererii de călători și de mărfuri. Cu această aprobare finală de reglementare, soluția noastră INTERFLO 450 este pregătită să joace rolul în implementarea controlului feroviar ERTMS Level 2 în Suedia, îmbunătățind viteza, fiabilitatea și capacitatea, sporind în același timp integrarea cu restul Europei “.

Această confirmare oficială face ca Bombardier Transportation să fie primul furnizor care primește aprobarea pentru tehnologia ERTMS Level 2 pentru Suedia și verifică faptul că soluția INTERFLO 450 respectă reglementările tehnice și de siguranță naționale și europene necesare. Anunțul reflectă funcționarea cu succes a tehnologiei pe ambele linii pilot Ådal și Bothnia, care au intrat în funcțiune în 2012 și pe care acum se rulează cu o disponibilitate de 99,9%, de peste patru ori mai bună decât sistemul existent.

Pe lângă faptul că a fost primul furnizor din Suedia pentru a începe operarea ERTMS, Bombardier este lider de piață acolo pentru soluțiile de control feroviar și a echipat până acum peste 130 de vehicule cu sistemul EBI Cab. Această tehnologie este compatibilă atât cu sistemul ERTMS, cât și cu sistemul de semnalizare existent, permițând trenurilor să funcționeze, deoarece rețeaua suedeză continuă să fie modernizată.

Creat inițial pentru a permite traficul feroviar transfrontalier european, standardul de semnalizare ERTMS, adoptat la nivel global, asigură o protecție automată, precisă, și continuă a trenurilor. Sistemul de la sol poate asigura operațiuni la mare viteză, optimizând fluxul trenurilor și sprijinind interoperabilitatea rețelei, reducând în același timp costurile de întreținere. Bombardier a fost primul furnizor din întreaga lume care a furnizat ERTMS Level 2 pentru operare și astăzi soluțiile sale sunt utilizate în 26 de țări.

Bombardier a furnizat soluții pentru sistemul național feroviar suedez de peste 100 de ani. Prezența sa locală include activitatea sa regională, livrarea de proiecte și centrul de inginerie pentru controlul feroviar, centrul de producție pentru sistemele de propulsie și rețeaua centrelor de servicii. Bombardier este, de asemenea, un important furnizor de semnalizare pentru liniile ferate regionale și de navetră ale Suediei, cel mai recent echipând noua linie a orașului Stockholm.
Prelucrat după bombardier, Foto Bombardier

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj