ISAF S.A.

Membra a Grupului Colas Rail

ISAF S.A. – Societatea de Semnalizari si Automatizari Feroviare – este o societate romaneasca, infiintata in 1951, al carui principal obiect de activitate este executarea si montarea in tara si peste hotare, a oricarui tip de instalatii de automatizare, semnalizare, telecomunicatii si radiocomunicatii, a instalatiilor de inalta tensiune destinate transportului feroviar si urban electrificat, precum si orice activitate care necesita confectii metalice.

Colas Rail a achizitionat peste 99% din pachetul de actiuni al Societatii de Semnalizari si Automatizari Feroviare, ISAF S.A., in data de 8 august 2008. In urma preluarii, ISAF S.A. isi pastreaza forma de organizare, statutul si domeniul de activitate.
Colas Rail, liderul francez in domeniul constructiei de infrastructuri feroviare, este membra a grupului francez Colas, care activeaza pe piata romaneasca in diverse sectoare de activitate, prin intermediul societatilor pe care le controleza direct sau indirect, precum:

– domeniul constructiilor rutiere si feroviare;

– domeniul productiei de echipament si al serviciilor auxiliare pentru sectorul energetic si pentru transportul feroviar;

– domeniul lucrarilor de constructii de cladiri;

        Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul constructiei de infrastructuri in Franta si in strainatate, Colas Rail a devenit o societate etalon pentru constructia, modernizarea, retehnologizarea si serviciile legate de constructia si intretinerea tuturor tipurilor de linii feroviare.

Date Contact

Calea Giulesti nr. 14, Sector 6, 060275, Bucuresti, Romania
Tel: +40-21-220.80.75, Fax: +40-21-221.00.87
E-mail: office@isaf.ro
www.isaf.ro

 – Departamentul Comercial Industrie: sales@isaf.ro
 – Departamentul Aprovizionare: purchase@isaf.ro
 – Departamentul Resurse Umane: resurseumane@isaf.ro
 – Departamentul Ofertare: ofertare@isaf.ro