Arhivă Evenimente

Arhiva este constituită dintr-o prezentare sumară a acţiunile întreprinse de AIFR pagina Evenimente AIFR, sau la care AIFR a contribuit sau a participat pagina Alte Evenimente.

În masura în care pentru evenimentele respective sunt precizări asupra existentei referatelor, puteţi contacta AIFR pentru a va fi puse la dispoziţie.

Câteva imagini de la evenimentele AIFR

Arhivă, Ultimele Evenimente AIFR

15 februarie 2019 – 60 de ani de la punerea în funcțiune a primei instalații CED de pe raza regionalei CF Brașov

Asociația Inginerilor Feroviari – Filiala Brașov, împreună cu Regionala CF Brașov – Secția CT1  organizează la data de 15 februarie 2019, la sediul Secției CT 1 Brașov o întâlnire ocazionată de împlinirea a 60 de ani de la punerea în funcțiune a primei...

read more

Arhivă, Ultimele – Alte Evenimente

Compania Naționaăa de Căi Ferate “CFR” SA a publicat anunțul de participare pentru “Reparație capitală linia CF 116 Livezeni – Simeria interval Bănița – Merișor fir I km 67+620-62+150” (proiectare și execuție)

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” – SA a publicat la data de 04.09.2019 pe Sistemul electronic de achiziții publice SICAP, anunțul de participare nr. CN1016010  “ Reparație capitală linia CF 116 Livezeni – Simeria interval Bănița – Merișor fir I...

read more