Adrem Engineering

Parte din grupul ABBC, dezvoltă şi implementează cu succes soluţii SCADA şi automatizare de proces

ADREM ENGINEERING dezvoltă și implementează soluții complete pentru infrastructura energetică, de la lucrări complexe de antreprenoriat general la echipamente dezvoltate in cadrul companiei. Istoria Adrem Engineering începe în 1999, când Adrem Invest a intrat pe piața automatizărilor cu o divizie proprie – SCADA & Automatizari. Au urmat 15 ani de cercetare, dezvoltare și implementare de soluții SCADA & automatizări de proces. Un moment cheie în istoria diviziei a fost adaptarea portofoliului de produse la conceptul de „Eficiență Energetică prin Tehnologie”. Acest proces s-a încheiat în anul 2014, când divizia a devenit Adrem Automation, o companie independentă. Datorită extinderii portofoliului de produse și servicii și din dorința de a oferi clienților cele mai bune soluții, în 2016, Adrem Automation s-a transformat în Adrem Engineering, parte din grupul de companii ADREM cu specific energetic.

Compania Adrem Engineering își propune să devină principalul furnizor de soluții pentru infrastructura energetică din România și un jucător important în regiune. 

ADREM ENGINEERING – Compania Adrem Engineering are în portofoliu servicii, soluții și produse structurate pe urmatoarele direcții:

 –    Antreprenoriat general (management de proiect, automatizări, construcții montaj)

 –    SCADA & Automatizări (Field automation, software SCADA, power plant automation, dezvoltare hard & software)

 –    Smart Grid (Smart Metering, asset management, aplicații de modelare și optimizare)

 –    Inginerie si Proiectare

 –    Echipamente energetice (echipamente MT, echipamente MT, protecție și control)

 

Date Contact

Aleea Alexandru 20 A, sector 1, Bucuresti

Telefon: +40(21) 233 59 20 / 21

Fax: +40(21) 233 59 82

E-mail: office@adrem.ro

http://www.adrem.ro/