RIBE

partenerul Dumneavoastră de sistem pentru armaturi electrice

RIBE – partenerul Dumneavoastră de sistem pentru armaturi electrice
Cu peste 100 de ani de experienta în domeniul producţiei de armaturi electrice, producătorul german RICHARD BERGNER ELEKTROARMATUREN GmbH & Co KG (RIBE) se afla într-un constant proces de cercetare şi dezvoltare de noi produse. RIBE oferă mai mult decât produse individuale, oferă sprijin în procesul de reinginerie, oportunităţi de a găsi soluţii optimizate şi un parteneriat strategic.

img-for-RIBE-aifr

RIBE – soluţii complete de la un singur furnizor
RIBE este unul dintre pionierii europeni în fabricarea de armaturi electrice pentru catenara de cale ferata, oferind soluţii complete de la stâlp la stâlp. AICI găsiţi întreaga paleta de produse.

RIBE – tradiţie şi independenta
Ca parte a grupului de firme RIBE, aflat în proprietatea a doua familii de tradiţie din nordul Bavariei, RIBE Elektroarmaturen activează la nivel mondial, având ca referinţe mari proiecte de infrastructura.

Compania are o prezenta de peste 16 ani în România prin reprezentanţa sa GMS din SIBIU, ani în care a participat la toate marile proiecte de infrastructura feroviara după anul 2000. De asemenea RIBE a realizat un număr mare de proiecte complete de catenara pentru trafic local pe întreg teritoriul tarii.

Date Contact în România

GENERAL MANAGEMENT srl SIBIU

Fraţii Grachi 5, 550282 Sibiu, România

Work Tel :   +40-(0)269 – 21.13.51
Fax :   +40-(0)269 – 23.22.25
Mobile :   +40-(0)742 – 2.777.44
Email: mircea.opincariu@general-management.ro
www.general-management.ro