DRIESCHER

DRIESCHER activează în România de aproape 10 ani prin reprezentanta sa unica GMS – General Management srl din Sibiu, participând la toate marile proiecte de electrificare sau reabilitare a reţelelor catenare recente.

Încă de la începutul secolului trecut , Fritz DRIESCHER Sr ( născut 1886 ) a recunoscut importanta dezvoltării reţelelor de distribuie a energiei fondând, la numai 24 de ani, în Kapellen am Niederrhein compania care va pune fundaţia istoriei centenare a DRIESCHER.

Pana la fondarea fabricii di Moosburg unde îşi desfăşoară activitatea şi astăzi, compania D-lui DRIESCHER s-a concentrat pe electrificarea morilor, pompelor şi utilajelor agricole dar şi pe panouri de distribuţie

In 1939 compania a fost preluata de Dl Fritz DRIESCHER Jr care a diversificat producţia şi s-a concentrat pe separatoare electrice. Anii 50, 60 SI 70 au fost marcaţi de o serie de invenţii şi patente introduse de DRIESCHER în domeniul separatoarelor cu închidere rapida, a celor cu stingere în vid, a celulelor de distribuţie

Deşi piaţa pe care activa în mod predominant era Germania, DRIESCHER şi-a concentrat eforturile şi pe pieţele de export în ultimii 20 de ani, fondând parteneriate, subsidiare şi reprezentante în multe tari din lume.

Compania DRIESCHER se afla pana astăzi în proprietatea familiei DRIESCHER care este şi condusa prin doi descendenţi ai lui Fritz DRIESCHER Sr. : Doris DRIESCHER şi Chistoph DRIESCHER.  

DRIESCHER activează în România de aproape 10 ani prin reprezentanta sa unica GMS – General Management srl din Sibiu, participând la toate marile proiecte de electrificare sau reabilitare a reţelelor catenare recente.   

Produsele cheie din domeniul cailor ferate ale firmei DRIESCHER sunt :

  • separatoare electrice cu comanda manuala şi electrica
  • separatoare de sarcina în vid comandate la distanta
  • siguranţe cu suport cu şi fără semnalarea arderii
  • celule de medie tensiune cu izolaţie în aer

Date Contact în România

GENERAL MANAGEMENT srl SIBIU

Fraţii Grachi 5, 550282 Sibiu, România

Work Tel :   +40-(0)269 – 21.13.51
Fax :   +40-(0)269 – 23.22.25
Mobile :   +40-(0)742 – 2.777.44
Email: mircea.opincariu@general-management.ro
www.general-management.ro