BAICONS IMPEX SRL

Proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări (construcții, modernizare, reparații și întreținere pentru transportul feroviar și cu metroul, a drumurilor și construcțiilor civile, industriale și agricole, instalații construcții și instalatii feroviare)

BAICONS IMPEX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată înfiinţată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări (construcții, modernizare, reparații și întreținere pentru transportul feroviar și cu metroul, a drumurilor și construcțiilor civile, industriale și agricole, instalații construcții și instalatii feroviare).

Misiunea BAICONS IMPEX constă în oferirea unor servicii de specialitate competente, de calitate, la un preţ scăzut şi în timp foarte scurt.

Preşedintele societăţii este dl Ing. Marin BAICU, expert tehnic şi verificator MLPAT, având o experienţă profesională de 30 de ani.

Având personal de specialitate pregătit, şi prin colaborarea cu diverse societăţi, S.C. BAICONS IMPEX S.R.L. are suficientă experienţă pentru a efectua servicii la înalt nivel calitativ.

Clienţii, atât cei existenţi, cât şi cei potenţiali, sunt statul român, prin intermediul agenţiilor de implementare, consiliilor locale, primăriilor, consiliilor judeţene, dar şi investitorii privaţi.

Societatea BAICONS IMPEX a executat lucrări de proiectare pentru drumuri, lucrări de artă, căi ferate, construcţii civile, expertize tehnice, consultanţă şi supervizare lucrări atât în Bucureşti cât şi în ţară.

Punctele tari ce caracterizează serviciile oferite de BAICONS IMPEX sunt:

  • personal de specialitate competent, motivat, cu potenţial de muncă şi perfecţionare
  • dotare cu aparatură şi echipamentele necesare, în numărul şi cu caracteristicile necesare pentru realizarea lucrărilor
  • respectarea termenelor de predare a lucrărilor şi realizarea acestora la nivelul de calitate cerut de beneficiar.

Date Contact

S.C. BAICONS IMPEX S.R.L.

Adresă: Str. Zambilelor nr.6, Bl. 60, parter și ap.1, sector 2, București
E-mail: office@baicons.ro
Telefon: +4 (021) 242 67 98
Fax: +4 (021) 210 90 08