Siemens România

Divizia Mobility

Eficiența, siguranța și grija față de mediu sunt principalele caracteristici ale produselor, sistemelor și soluțiilor pentru transport Siemens. Îmbinând expertiza îndelungată în domeniu și know-how-ul din segmentul IT, Siemens, prin divizia Mobility, dezvoltă constant soluții inteligente pentru domeniul transporturilor și setează standardul pentru ceea ce însemnă mobilitatea viitorului.

Divizia Mobility este un furnizor de top de soluții de electrificare, automatizare și digitalizare a infrastructurii de transport. Portofoliul complex al Siemens din domeniu include material rulant, automatizări, sisteme inteligente de trafic și transport și electrificări feroviare. Capacitatea de a dezvolta proiecte la cheie pentru clienți, dar și serviciile complexe de mentenanță completează oferta Siemens în domeniul mobilității.

Siemens și-a adus contribuția la modernizarea infrastructurii de transport din România încă din 1894, când primul tramvai electric a fost livrat în București.

Siemens SRL este o companie de inginerie electrică cu un portofoliu axat de-a lungul a trei segmente de creștere: electrificare, digitalizare și automatizări. În anul financiar 2015, încheiat pe 30 septembrie 2015, Siemens SRL a înregistrat venituri de 157 mil. Euro. Cu o istorie locală de 110 ani, Siemens deține patru fabrici în Sibiu și Buziaș, unde produce sisteme și componente pentru automatizări și aplicații industriale, alături de alte patru centre de cercetare-dezvoltare, situate în București, Brașov și Cluj-Napoca. Compania a deschis primul birou din România în 1905, sub denumirea “Societatea Română de Electricitate – Siemens Schuckert Societate Anonimă”.

La nivel global, Siemens este de peste 165 de ani un simbol al excelenței inginerești, inovației, calității și fiabilității. Compania este activă în peste 200 de țări și are peste 348,000 de angajați.

Date Contact

Siemens România, Divizia Mobility
Country division lead Mobility

Adresă: Str Preciziei nr 24, West Gate, Clădirea H5, Etaj 5, 062204
E-mail
: siemens.ro@siemens.com
Telefon
: +40 21 6296 686

                 +40 21 6296 686