03 aprilie 2019 Crowne Plaza București – Ziua Comunicațiilor – 5G pentru România competitivă

Ziua-Comunicatiilor-2018Intrarea României în era 5G va fi dezbătută intens în cadrul ediției 2019 a conferinței Ziua Comunicațiilor. Alături de participanți sunt invitați atât Alexandru Petrescu, ministrul MCSI și  Sorin Grindeanu, Președintele ANCOM, Comisarul European Digital Economy and Society cât și reprezentanți ai principalilor jucători din industria de comunicații. Evenimentul va avea loc Miercuri, 3 aprilie 2019, la Crowne Plaza Hotel, București.

Mai multe asociații profesionale din domeniul ITC și-au anunțat deja participarea prin semnarea unor parteneriate de colaborare: Asociația pentru Fibra Optică (AFOR), Alianța Digitală pentru România (ADR), Asociația Patronală a Industriei de Software si Servicii (ANIS), Asociația Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES), Asociația Națională a Internet Service Providerilor din România (ANISP), Interlan, Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), Asociația Română a Apei (ARA), Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI) etc.

Pentru mai multe informații și înregistrare accesați site-ul evenimentului

Ca noutate, în partea a doua a zilei, va avea loc IoT Day România, un SIDE-EVENT al conferinței Ziua Comunicațiilor, organizat alături de industria de telecomunicații. În 2019, organizatorii vă propun o sesiune de 3 ore, care să aducă în prim plan cele mai recente preocupări din domeniul Internet of Things și al tehnologiilor aferente. O prezentare video a conferinței Ziua Comunicațiilor 2018 poate fi  văzută aici.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrarea pe pagina evenimentului este necesară.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj