05 – 06 martie 2019 Ediția a XIV-a a Conferințelor Club Feroviar „Infrastructura” Brașov, România

CF Brasov_martieLideri ai industriei feroviare europene, alături de administratorii de infrastructura feroviară națională și operatorii de transport feroviar din țările Europei Centrale și de Est se vor aduna la Brașov în zilele de 5-6 martie 2019 cu ocazia ediției a XIV-a a Conferințelor Club Feroviar pentru a discuta despre proiectele feroviare menite să formeze un spațiu de transport feroviar mai bine conectat și integrat în statele ECE.

Despre conferință

Proiectele de construcție sau modernizare a infrastructurii feroviare au fost abundente în anii trecuți.

Țări precum Romania, Ungaria, Polonia, Serbia, Cehia – reamintim doar câteva din Europa Centrală și de Est – au derulat ample proiecte în acest sens, au semnat contracte cu valori semnificative, Comisia Europeană, la rândul său, semnând cofinanțarea pentru majoritatea acestor proiecte.

Conferința de la Brașov aduce la aceeași masă a discuțiilor atât administratori de infrastructură feroviară, cât și companii care execută construcția sau modernizarea infrastructurii feroviare.

Perioada de finanțare 2014-2020 în Europa Centrala și de Est se află în plin proces de evoluție. Vom analiza împreună proiectele derulate până acum, dar și pe cele ce urmează să fie licitate sau pentru care se vor semna noi contracte de finanțare.

 Vor fi abordate subiecte cheie, precum:

  • Construirea unui sistem feroviar unitar, competitiv și integrat
    Provocări și oportunități în era digitală
    Proiecte de infrastructură feroviară în ECE, cu finanțare europeană

Pentru a continua să răspundă așteptărilor dumneavoastră, vizitele tehnice vor fi organizate în cea de-a doua zi a conferinței.

Mai multe informații pe site-ul:  conferinte.clubferoviar

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj