08-09 octombrie 2019 Bucureşti, Hotel Radisson Blue – Zilele Feroviare

logo-club-feroviar-aifrAIF-300x144A XIV-a ediție a evenimentului Zilele Feroviare este organizată în zilele de 08 şi 09 octombrie 2019 la Bucureşti, hotelul Radisson Blue de Club Feroviar şi Asociaţia Industriei Feroviare din România.

Programul evenimentului poate fi văzut aici.

Zilele Feroviare se bucură, în premieră pentru România, de prezența unor nume selecte ale domeniului,  profesioniști şi factori de decizie internaționali şi naționali. Prin prisma prezentărilor, studiilor de caz şi dezbaterilor, Summitul de Investiții Club Feroviar va deveni o platformă de dialog constructivă şi dinamică a acestui sector din România.

Cei care doresc să participe pot accesa aici pagina de înregistrare.

Cu ocazia evenimentului va fi organizată şi o expoziție de profil. Expoziția va oferi companiilor șansa de a-şi prezenta cele mai recente proiecte şi inovații în fața unui public specializat compus din sute de lideri şi jucători cheie care activează pe piața feroviară internațională.

Evenimentul este o oportunitate de networking excelentă prin interacțiuni directe cu expozanții şi a schimbului de experiență şi informații benefice dezvoltării pieței feroviare internaționale.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj