13-14 septembrie 2023, Madrid, Spania, Conferința ”Spațiu pentru inovare în domeniul feroviar – către ERTMS bazat pe satelit”

spatiu pt inovare_rPe fundalul Președinției spaniole a Consiliului Uniunii Europene, Întreprinderea Comună Feroviară din Europa (EU-Rail), împreună cu Comisia Europeană, Agenția pentru Programul Spațial a Uniunii Europene (EUSPA) și Agenția pentru Căi Ferate a Uniunii Europene (ERA) sunt încântați să vă invite la cea de-a doua ediție a „Spațiului pentru inovare în domeniul feroviar – către ERTMS bazat pe satelit”.

Pentru a-și elibera întregul potențial de decarbonizare a transportului european, transportul feroviar trebuie să integreze cele mai noi tehnologii pentru a avansa în digitalizarea sistemului feroviar, să funcționeze și mai sigur, mai eficient și să ofere servicii clienților de înaltă calitate. Un principiu central al acestei strategii este controlul trenurilor europene și rolul viitor al tehnologiei prin satelit în aceasta.

În acest context, acest eveniment de două zile va reuni principalii părți interesate din transportul Europei, inclusiv factori de decizie cheie și reprezentanți ai sectorului feroviar de pe întregul lanț valoric, dezbaterea despre introducerea activelor Programului Spațial al Uniunii Europene în domeniul feroviar. Accentul principal al evenimentului va fi pe utilizarea sistemelor europene globale de navigație prin satelit (GNSS) pentru localizarea trenurilor în siguranță în cadrul evoluției Sistemului european de management al traficului feroviar (ERTMS).

Informații asupra evenimentului se pot accesa aici

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj