15 Februarie 2024 – Ziua Carierei Feroviare la FCFDP – UTCB

La data de 15 februarie, sub deviza ”Împreună formăm noua generație de ingineri feroviari”  în băncile Facultații de Căi Ferate, Drumuri și Poduri – UTCB se va desfășura evenimentul „Ziua Carierei Feroviare dedicate studenților/masteranzilor CFDP”.

Carieră Feroviară în România – CFiR este singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină și unul dintre obiectivele sale îl reprezintă atragerea tinerilor către o carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

Cu această ocazie, instituțiile din acest domeniu, companiile și studenții/masteranzii se vor întâlni pentru a discuta despre ce ar putea fi îmbunătățit la procesul de învățare, dar și pentru ca studenții acestei facultăți să ia contact cu ofertele de carieră care le sunt dedicate.

Programul evenimentului este următorul.

  • Panel 1 între orele 9:00 – 10:30 care se va desfășura sub forma unei dezbateri/masă rotundă, la care vor participa reprezentanți ai Universității/Ministerului Educației, pe de o parte, și cei ai instituțiilor, asociațiilor, companiilor din acest domeniu, pe de alta.
  • Panel 2, între orele 10:45 – 13:00 unde se va face prezentarea companiilor.
  • Sesiune interacțiune directă companii – studenți / masteranzi între orele 13:00 – 16:00

Mai multe detalii puteți obține accesând pagina evenimentului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj