20-21 martie 2024 Poiana Brașov – Conferințele Club Feroviar – Infrastructura

Cea de-a XVIII-a ediție a Conferințelor Club Feroviar – Conferința de Infrastructură este organizată de Club Feroviar, cu sprijinul Carieră Feroviară în România (CFiR), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR), Universitatea POLITEHNICA Bucureşti și Universitatea Tehnică de Construcții București și în parteneriat media cu AGERPRES, Railway PRO și Jurnalul de Afaceri, în zilele de 20 și 21 martie, la Poiana Braşov (Hotel Alpin).

În cadrul întâlnirilor și discuțiilor dintre profesioniști, experți, membri ai industriei feroviare și factori de decizie din domeniul feroviar, veți avea ocazia să aflați, într-un context relaxat și informal, ultimele știri și tendințe, atât în ​​România, cât și în străinătate.

Participanții la conferință vor avea acces la cele mai recente informații și evoluții în infrastructura feroviară prin discursuri, discuții și sesiuni de networking.

Conferințele includ vorbitori cheie care sunt lideri în industria feroviară, oferind participanților perspective valoroase.

Veți avea ocazia să vă conectați cu alți profesioniști din domeniu, să ascultați prezentările vorbitorilor principali și să participați la panelurile cu subiecte diversificate.

Mai multe detalii, precum și înscrierea ca participant o puteți face accesând pagina evenimentului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj