28.10 – 01.11 2019 Tokyo, Japonia, Forumul Internațional Tokyo Al 12-lea WCRR

Programul preliminar al forumului
Programul preliminar al forumului

În perioada 28 octombrie – 01 noiembrie 2019 va avea loc la Tokyo al 12-lea Congres Mondial privind Cercetarea Feroviară cu tema ”Cercetare Feroviară pentru a îmbunătăți feeling-ul clienților ”.

WCRR 2019 dorește ca delegații feroviari din întreaga lume să-și împărtășească punctele de vedere cu privire la rolurile pe care se așteaptă să le desfășoare cercetarea și dezvoltarea pentru a spori în continuare valorile căilor ferate, în timp ce inginerii și experții în domeniul feroviar au posibilitatea de a împărtăși informații și expertiză.

În Japonia se promovează  în mod constant dezvoltarea sistemelor de tranzit urban care să răspundă cerințelor zonelor urbane dens populate și extinderea rețelei Shinkansen, care va avea un impact imens în revitalizarea economiei locale japoneze. Cei care vor veni în Japonia, vor putea simți impacturile pe care căile ferate le-au avut și încă le au asupra societății și economiei japoneze și vor vedea cât de important este rolul căilor ferate în această țară.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj