3 oferte pentru prima fază a proiectului Modernizarea liniei de cale ferată București Nord – Aeroport International Henri Coandă București

aeroportul-henri-coanda-otopeniCompania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că luni, 25 martie 2019, ora 15.00, a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectul Modernizarea liniei de cale ferată București Nord – Aeroport International Henri Coandă București, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București (proiectare și execuție).

La licitația deschisă au depus oferte, în vederea atribuirii contractului sectorial de Proiectare și Execuție, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București, următorii operatori economici:

  • Asocierea SC ARCADA COMPANY SA – SC ISPCF SA – DB ENGINEERING & CONSULTING GMBH
  • PORR CONSTRUCT SRL
  • MAPA INŞAAT VE TICARET A.Ş.

Valoarea totală estimată a contractului, care are o durată de 14 luni (2 luni pentru proiectare şi12 luni pentru execuție), este de 420.113.085 lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din Fonduri de Coeziune și Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Obiectul contractului „Modernizarea liniei de cale ferată București Nord – Aeroport International Henri Coandă București” Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București, are drept scop asigurarea unei legături directe între Gara de Nord București și Aeroportul International Henri Coandă prin construirea unei căi ferate duble în lungime de 2,95 km, a unui viaduct de 1,52 km care va traversa DN1, 3 podețe, instalație de centralizare electronică și o stație de călători la terminalul T1.

Comisia de evaluare va analiza în perioada următoare documentele de calificare și propunerile tehnice și financiare în vederea desemnării ofertei câștigătoare.

Comunicat de presă cfr.ro

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj