30.10.2018 Comunități inteligente sustenabile – provocări actuale și de perspectivă

logo_smart cities„Comunități inteligente, provocări actuale si de perspectiva”, cea de a patra ediție a expo-conferintei anuale Smart Cities of Romania va avea loc pe 30 octombrie 2018, Crowne Plaza București. Peste 20 de vorbitori experimentați si pasionați vor urca pe scena evenimentului pentru a livra audientei perspective inedite asupra domeniului smart city.

Ediția 2018 va avea patru componente tematice majore:

  • Cum ne aliniem la politicile smart city europene (invitați din partea Comisiei Europene, BERD, Banca Mondiala, Autorități Centrale si Locale)
  • Clădiri inteligente
  • IoT si infrastructura smart city
  • Soluții pentru modernizarea si fluidizarea traficului
  • Smart & Connected Mobility

si propune identificarea modului concret in care tehnologia poate fi exploatata in folosul comunităților urbane sau rurale, a cetățenilor, companiilor si turiștilor in egala măsura. Rezultatele edițiilor precedente va garantează o experiența de calitate si o interacțiune intensa cu profesioniști din sectoarele de activitate cu impact asupra evoluției orașelor. Participa experți in administrație publică, primari si consilieri locali, city manageri, specialiști in tehnologia informatica, profesori universitari si sociologi. Evenimentul are ca obiectiv promovarea de concepte și tehnologii dar mai ales schimbul de informații și cunoștințe, acumulate în cele mai recente proiecte. Alăturați-va dialogului dintre experți, pe cele mai diverse subiecte , de la strategie si tehnologie, pana la transformare digitala si cultura performantei.

Detalii puteți vedea pe pagina evenimentului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj