30.11 – 02.12.2022, Paris – Congresul mondial UIC

wcrt-venue-uicp-parisCongresul mondial UIC privind formarea, talentul și dezvoltarea feroviară va avea loc la Paris în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie 2022. Pentru prima dată de la înființarea sa în 2011, WCRT 2022 va combina două forme de participare: prezența fizică și participarea online.

Acest lucru se explică atât prin obiectivul strategic al UIC de a extinde participarea tuturor membrilor regionali ai UIC și a altor organizații interesate de promovarea educației și formării feroviare, cât și prin dorința de a facilita participarea la Congres a acelor delegați care vor nu au posibilitatea de a călători din cauza constrângerilor impuse de COVID-19.

Pe lângă discuțiile despre subiecte promițătoare de promovare a noilor abordări ale formării feroviare, Congresul vizează, de asemenea, conținut nou care să reflecte situația și perspectiva actuală, deoarece COVID-19 ne provoacă în modul nostru de a lucra, de a trăi și de a învăța. WCRT 2022 este momentul să ne reinventăm și să investigăm modalități inovatoare de învățare și dezvoltare.

Participanți: Prezența fizică va include participarea la toate evenimentele, vizite tehnice, cina de gală, vizite culturale. Participanții on-line vor avea acces la difuzarea completă on-line a sesiunilor și vor avea posibilitatea de a pune întrebări vorbitorilor și de a participa la alte activități interactive (de exemplu, vot, descărcarea prezentărilor, conversația cu vorbitorii, adresarea moderatorilor, vizitarea e-catalog al expozanților și chat cu aceștia) folosind site-ul web WCRT ca utilizatori înregistrați.

Difuzoare: Același lucru este valabil și pentru vorbitorii care vor opta pentru prezența fizică. Unii vorbitori pot participa și în modul de la distanță, cu prezentări live sau materiale video preînregistrate, comentând online, răspunzând la întrebările adresate de participanți online sau într-o casetă de chat. Detaliile tehnice ale prezentării virtuale vor fi coordonate după luarea în considerare a rezumatelor prezentate și a preferințelor vorbitorilor.

Programul evenimentului poate fi consultat aici

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj