A fost acordat contractul pentru parcul de EMU Heathrow Express

csm_tn_gb-gwr-class387-agMarea Britanie – Compania Leasing Porterbrook a acordat firmei Bombardier Transportation un contract de 11 milioane de lire sterline pentru a modifica 12 rame electrice (EMU) Electraspark Clasa 387 pentru a fi utilizate la serviciul de transfer Heathrow Express între Londra Paddington și aeroport.

Anul trecut, proprietarul aeroportului a externalizat funcționarea serviciului premium non-francizat către GWR, în baza unui contract care se derulează până în 2028. GWR va forma un parc de EMU dedicat aeroportului prin modificarea a 12 dintre EMU-urile care operează în prezent în serviciile de transport de la Londra, dotarea lor cu ETCS nivel 2, precum și îmbunătățirea scaunelor, a spațiului suplimentar de bagaje, a televizoarelor de la bord și a Wi-Fi-ului rapid. Lucrările de inginerie și proiectare vor avea loc la depoul Derby al Bombardier, cu montaj la depoul Ilford până în decembrie 2019. Anunțând contractul pe 22 ianuarie, Porterbrook a spus că aceasta va fi prima dată când ETCS va fi instalat pe un parc de amterial rulant de pasageri existent din Marea Britanie. Proiectul va asigura aprobarea de tip pentru echiparea ETCS la tot parcul Electrostar.

“Sunt încântat că Porterbrook și Bombardier pot conduce montarea semnalizării digitale pe trenurile Heathrow Express Electrostar care leagă Londra de poarta de acces a Regatului Unit către lume”, a declarat Mary Grant, CEO al Porterbrook. “Aceasta prima instalare in parcul nostru ne va permite sa acceleram instalarea ETCS pe alte vehicule Electrostar, dupa cum clientii nostri o cer.”

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj