A fost anunțat serviciu direct Viena – München

csm_tn_at-westbahn-emu-amstettenEUROPA: Planurile de lansare a serviciului direct de pasageri Viena-München în aprilie 2019 au fost anunțate de operatorul austriac de acces deschis Westbahn, Transdev Bayern operatorul regional Meridian și autoritatea feroviară din Bayern BEG.

Data exactă a începerii este încă de confirmat, dar Westbahn a declarat că vor exista trei trenuri în fiecare zi, operând ca o extensie a serviciului Westbahn Viena – Salzburg folosind căi alocate serviciilor Meridian din Germania. Serviciile vor fi operate cu ajutorul ramelor electrice etajate Stadler Kiss utilizate de Westbahn, care sunt deja aprobate pentru utilizare în Germania.

Trenurile vor pleca de la Viena West la 05:43, 08:43 și 14:43 cu un timp de călătorie de 4 ore și 23 de minute. Trenurile vor părăsi München Hbf la orele 08:55, 14:55 .și 17:55 și călătoria va dura 4 ore și 22 de minute pentru a ajunge la capitala austriacă.

Anunțând noul serviciu pe 12 noiembrie, CEO-ul Westbahn, Erich Forster, a declarat că cei doi operatori au fost parteneri dovediți. Deși serviciile lor actuale oferă opțiuni de călătorie cu conexiuni rapide în Salzburg, pasagerii doresc servicii directe fără a fi nevoie să se schimbe, a spus el.

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj