A XIV-a ediție a Conferințelor Club Feroviar – Material Rulant Craiova

IMG_3854Lideri ai industriei feroviare europene, alături de administratorii de infrastructură feroviară națională și operatorii de transport feroviar din țările Europei Centrale și de Est s-au reunit la Craiova în zilele de 2-3 aprilie 2019 cu ocazia ediției a XIV-a a Conferințelor Club Feroviar pentru a discuta despre proiectele feroviare menite să formeze un spațiu de transport feroviar mai bine conectat și integrat în statele ECE.

Obiectivul Conferințelor Club Feroviar, organizate de Club Feroviar și Asociația Industriei Feroviare din România, este acela de a crea un dialog deschis dar selectiv, networking și relații de business, astfel încât piața feroviară din România să se dezvolte în acord cu specificitatea sa, dar și în strânsă legătură – up-to-date – cu dinamica pieței internaționale.

Conferința de Material Rulant Club Feroviar s-a bucurat de prezența unor nume mari ale domeniului,  profesioniști și factori de decizie internaționali și naționali. Prin prisma prezentărilor, studiilor de caz și dezbaterilor, evenimentul va deveni o platformă de dialog constructiv și dinamic a acestui sector din România.

Puteți accesa aici materialele prezentate, lista participanților și fotografii relevante de la conferință și vizitele de lucru

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj