Adria Rail devine membru cu drepturi depline al Grupului METRANS

Expansiunea METRANS în Europa continuă cu succes. La mai puțin de un an după ce METRANS Group a preluat 51% din Adria Rail, grupul de companii Adria Rail a devenit membru 100% al METRANS Group.

Cu această ocazie, Adria Rail va prezenta noul logo, aliniat cu identitatea vizuală a grupului.

Adria Rail este o companie croată care operează trenuri intermodale către, dinspre și prin Croația. De asemenea, a fost operatorul intermodal al trenurilor care leagă terminalul de containere Rijeka din Marea Adriatică de terminalul său din Indija, la periferia Belgradului din Serbia. Adria Rail acoperă peste 70% din traficul de containere care pleacă de la terminalul de containere Brajdica din Rijeka.

Operatorul Feroviar Adria este, de asemenea, o întreprindere feroviară cu licență feroviară pentru Croația.

Terminalul Indija din Serbia este al 20-lea terminal din rețeaua METRANS și prin trenuri regulate care se îndreaptă spre și de aici și către terminalul HUB din Budapesta, METRANS permite conectivitate cu întreaga Europă.

Cu un parc de vagoane METRANS, în curând și locomotive METRANS și peste 40 de camioane în Serbia, Adria Rail are același modus operandi ca și celelalte operațiuni METRANS. Asigurarea că clienții METRANS beneficiază de servicii de calitate superioară, indiferent de unde în Europa recomandă serviciile METRANS.

Prelucrare după METRANS

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj