AIFR® a participat la Simpozionul Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni – SINGRO 2018

SINGRO 2018Asociația Generală a Inginerilor din România – AGIR – organizează, o dată la doi ani, Simpozionul Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni – SINGRO, cadru profesional de colaborare între inginerii români de pretutindeni. In acest an simpozionul SINGRO 2018 a fost organizat în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov, cu sprijinul Filialei ASTR Brașov și Filialei CRIFST Brașov.

Ediția din acest an s-a desfășurat sub deviza unire si inovare, în contextul sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire din 1918 și a Centenarului AGIR.

Lucrările simpozionului s-au desfășurat in ziua de 7 septembrie în Aula Universitații Transilvania din Brașov. După cuvântul de deschidere rostit de dl. Mihai MIHĂIŢĂ Preşedintele Asociaţiei Generale  a Inginerilor din România , au urmat 9 comunicări în plen si apoi pe cele 5 secțiuni au fost prezentate în toral un numar de 57 de comunicări.

AIFR® a prezentat în cadrul secțunii 3. Școli și Asociații inginerești, comunicarea Asociația Inginerilor Feroviari din România, întocmită de domnii. dr. ing Liviu-Ioan BOȘIANU – vicepreședinte AIFR® și ing. Adrian Doru STĂNESCU – președinte executiv al AIFR®. Au fost prezentate activitatea și realizarile AIFR® în cei peste 26 de ani de activitate inclisiv organizarea expoziției tehnice feroviare și simpozionului INFRTRANS® și site-ul http://www.aifr.ro/

Mai multe informații despre Simpozionul Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni – SINGRO 2018 se pot obține accesând SINGRO

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj